POUNDTHEGROUND

Hitma pakt uit tijdens VSK 2024

Deel

Gekopieerd

In hal 9 op stand A028 praten de Hitma-medewerkers beursbezoekers o.a. bij over zusterbedrijf MW Instruments uit Almere dat vanaf 1 februari 2024 de markt op gaat onder de naam Hitma en één team vormt met de instrumentatiecollega’s van het hoofdkantoor in Uithoorn en de vestigingen in Antwerpen en Purmerend. Ook kan men tijdens de beurs kennismaken met Ronald Blewanus, de nieuwe manager van het Hitma-instrumentatieteam.

Natuurlijk toont Hitma op de VSK-beurs als vanouds meet- en regeloplossingen voor gebouwautomatisering en voor hoogwaardige HVAC-toepassingen in onder andere ziekenhuizen, laboratoria en cleanrooms.
Daarnaast biedt het bedrijf maatoplossingen voor monitoring, visualisatie en dataregistratie. Deze meetsystemen worden o.a. ingezet voor temperatuurbewaking van koelkasten en vriezers in (ziekenhuis)apotheken en laboratoria, maar ook bij transport en opslag van bijvoorbeeld voedingsmiddelen.
Uiteraard komen geïnteresseerden op de Hitma-stand ook alles te weten over HVAC-handmeters en -dataloggers, gasdetectiesystemen voor het bewaken van stookruimtes en koeltechnische installaties én kalibratie- en reparatiediensten. Dit zijn de productlijnen en diensten die voorheen bij MW Instruments waren ondergebracht en die sinds 1 februari dus onder de Hitma-vlag op de markt worden gebracht. Er zijn ook diverse aantrekkelijke beursaanbiedingen.

Over Hitma
Hitma is een technische handelsmaatschappij. Sinds 1926 biedt het bedrijf producten en service voor de proces- en maakindustrie, farmacie, voedingsmiddelenbranche, energiebedrijven, high tech-sector, laboratoria, ziekenhuizen, utiliteitsbouw en de installatiebranche. Bij Hitma werken technische specialisten die bedrijfsprocessen en knelpunten begrijpen en hiervoor maatoplossingen verzorgen.

Je vindt Hitma in hal 9, stand A028 | Nu kennismaken

Gerelateerde artikelen