Vaillant toont nieuwe split warmtepomp met hoge tapwaterprestaties

Deel

Gekopieerd

De energietransitie vraagt om keuzes maken en doorpakken. Als iconisch merk in de verwarmingsindustrie ziet Vaillant voor zichzelf een centrale rol weggelegd. Met voor iedere woning in Nederland een passende en duurzame verwarmingsoplossing. En innovatieve, betrouwbare producten en maximale ondersteuning voor de installateur. Op VSK 2024 laat het bedrijf met 150 jaar ervaring zien hoe het zich continu opnieuw uitvindt. En toont alvast de fluisterstille aroTHERM Split plus die eind 2024 wordt verwacht.

Hugo Hemel, marketing directeur bij Vaillant Group Netherlands, is duidelijk over het belang van deelname: “VSK 2024 vormt de start van een hernieuwde kennismaking met Vaillant. Zowel de doorgewinterde warmtepompinstallateur als de ambitieuze starter nemen we mee in verschillende verduurzamingsroutes: van all-electric en hybride warmtepomp tot ruimteverwarming met airconditioning. Daarbij staat de praktische ondersteuning centraal waarmee wij al jaren het verschil maken. Dit brengen we in 2024 naar een nog hoger niveau: een warme start met Vaillant.”

Tijdens VSK wordt ook Vaillant’s nieuwe aroTHERM Split plus getoond. Dit toestel behoort tot de stilste split warmtepompen met R32 koudemiddel. Biedt met een vermogen tot 7 kW zeer hoge tapprestaties. Heeft een hoge mate van plaatsingsflexibiliteit met componenten die hydraulisch geoptimaliseerd en makkelijk toegankelijk zijn. En is eenvoudig op afstand te monitoren via myVAILLANT Pro. Passend bij het uitgebreide service-aanbod van Vaillant naar haar installateurs.

Je vindt Vaillant in hal 12, stand C030 | Nu kennismaken

Gerelateerde artikelen