POUNDTHEGROUND

Invisible Airco: specialistische klimaatsystemen zonder buitenunit

Deel

Gekopieerd

In de wereld van installatie wordt het steeds crucialer om in te spelen op de behoefte aan binnenklimaatregeling, vooral met de steeds warmer wordende zomers in ons land, de complexe regelgeving voor monumentale panden en de benodigde goedkeuring vanuit de VvE voor appartementen. Invisible Airco biedt unieke klimaatoplossingen waarbij het plaatsen van een buitenunit niet nodig is.

“Met meer dan 30 jaar ervaring in unieke klimaatoplossingen zonder buitenunit en de aanwezigheid in meerdere Europese landen, zijn we een samenwerking met Invisible Airco gestart om onze innovatieve oplossingen beschikbaar te maken in de Benelux” vertelt Fulvio Bolgan, directeur van Tekno Point Italia (Italiaanse fabrikant). “Door deel te nemen aan de VSK zien wij de perfecte gelegenheid om in contact te komen met experts en professionals uit de branche en onze kennis en expertise van deze specifieke markt te delen.”

Modern wonen betekent luxe appartementen, adembenemende raampartijen en high-end kwaliteit. Maar hoe behoud je het comfort te midden van warme zomers, waarbij een buitenunit niet mogelijk is?

Hier komt Invisible Airco om de hoek kijken, doordat onze systemen volledig binnenshuis worden geïntegreerd zonder storende buitenunits.

Het geoptimaliseerde ontwerp maakt installatie (meestal in de technische ruimte) eenvoudig. Het systeem bestaat uit een compacte condensor en een binnendeel, verbonden door koelleidingen. Voor wie een volledig onzichtbare oplossing wil, is het ook mogelijk om te werken met onze inbouwmodellen zodat er alleen een discreet rooster zichtbaar is in de te behandelen ruimte.

Ben jij of ken jij die installateur die voor elke situatie een oplossing wilt kunnen aanbieden of ben je op zoek naar een verrijking van je assortiment? Ontmoet het Invisible Airco team op de beurs, waar we niet alleen beloven, maar ook laten zien hoe wij de toekomst van klimaatbeheersing vormgeven. Wacht niet langer; creëer samen met ons de perfecte binnenomgeving. Tot ziens op de beurs!

Dagelijkse workshop in de VSK Academy
Doe mee met de dagelijkse 1 uur durende workshop van Invisible Airco en Jouw Opleiding op de VSK Academy. Leer hoe het installatieproces van moderne systemen verschilt van traditionele methoden en krijg handige tips voor montage en onderhoud. Registratie is verplicht.

Je vindt Invisible Airco in hal 11, stand A090 | Nu kennismaken

Gerelateerde artikelen