POUNDTHEGROUND

STIEBEL ELTRON op VSK 2024: Efficiëntie is het sleutelwoord in de energietransitie

Deel

Gekopieerd

De energietransitie is in volle gang. “De transitie naar duurzame technologieën en het gebruik van hernieuwbare energiebronnen moet echt versneld worden,” benadrukt Dennis Blonk, STIEBEL ELTRON directeur Nederland. “Een verwarmingssysteem gaat zo’n 20 tot 25 jaar mee. Om in 2050 klimaatneutraal te zijn, moeten we de warmtetransitie nu echt prioriteit geven. Warmtepomptechnologieën, aangedreven door elektriciteit, zijn hierin cruciaal.”

Het aantal geplaatste warmtepompen groeit met een ongekende snelheid en daarmee ook de vraag naar goed geschoolde installateurs. De wereld kijkt naar de installatiebranche om huizen duurzamer en energiezuiniger te maken, maar er is een tekort aan technische specialisten. Als deelnemer aan VSK 2024 benadrukt het familiebedrijf STIEBEL ELTRON, die dit jaar 100 jaar bestaat, het belang van duurzame en efficiënte energieoplossingen.

En die efficiëntie gaat verder dan alleen hoog rendement. De bezoekers van VSK 2024 kunnen een kijkje nemen in de toekomst van energie-efficiëntie. STIEBEL ELTRON demonstreert hoe de nieuwste technologieën, waaronder geavanceerde warmwateroplossingen en warmtepompen, bijdragen aan zowel energiebesparing voor eindgebruikers als tijdbesparing voor installateurs.

Daarnaast is het voor de VSK 2024 ook een bijzonder moment voor Stiebel Eltron aangezien zij een nieuw product gaan lanceren.

Je vindt STIEBEL ELTRON in hal 7, stand C018 | Nu kennismaken

Gerelateerde artikelen