POUNDTHEGROUND

Benieuwd wat er gaat veranderen op gebied van verduurzamen van woningen?

Deel

Gekopieerd

ATAG Verwarming laat zien hoe verduurzaming eruit gaat zien. De samenwerking met de installateur staat centraal om te werken aan een duurzame voorsprong.

De 4 verduurzamingspijlers worden samengevat in: premium, installatiebedrijf, hybride vervangingsmarkt en ‘voor iedereen’. Deze worden ingevuld met producten en diensten om zo samen met de installateur te werken aan een duurzame voorsprong. Geen fabels maar feiten, zo wordt er met elkaar voor gezorgd dat de energietransitie niet stilvalt.

Buiten naar binnen
ATAG toont een primeur met de ATAG Interion, waarbij de warmtepompbuitenunit naar binnen gaat. Dit nieuwe product is geschikt voor een iedere woning in Nederland, is te combineren met elk merk CV-ketel en eenvoudig te installeren. Waardoor het ook zal bijdragen aan het terugdringen van de werkdruk in de installatiebranche.

Beheer op afstand
Naast de ATAG Interion wordt er een hoogwaardig dealermodel uitgerold voor de installateur met kennis van verduurzaming. Hierbij ligt de nadruk op verkorting van beheer op afstand en het verkorten van de installatietijd. Ook wordt het premium segment warmtepompen ingevuld met de ATAG Premion.

Je vindt ATAG in hal 12, stand C090 | Nu kennismaken

Gerelateerde artikelen