Probouws presenteert tijdens VSK nieuwe projectmanagement software

Deel

Gekopieerd

Tijdens VSK 2024 onthult Probouws, een onderdeel van de BouwInfosysgroep, de nieuwste aanwinst aan het softwareportfolio: Robaws. Deze cloudsoftware ondersteunt installateurs bij het vastleggen van toenemende hoeveelheden informatie, terwijl het gebruiksgemak voorop staat.

Met de groeiende vraag van zowel klanten als wetgevers om uitgebreide informatie vast te leggen, wordt een goede projectadministratie steeds essentiëler. Robaws is ontwikkeld met het oog op de drukbezette installateur, die altijd en overal inzicht wil hebben in projecten, planning en voorraad.

De gebruiksvriendelijke cloudsoftware is direct toegankelijk via een webbrowser en beschikt over een mobielvriendelijke interface, zodat installateurs gemakkelijk kunnen werken, zelfs vanuit hun broekzak. Robaws biedt een complete oplossing, inclusief geavanceerde rapportage- en analysetools, waardoor installateurs zich kunnen concentreren op hun werk zonder gedoe.

Belangrijkste functies van Robaws:

  • Voorraad- en artikelbeheer
  • Planning van personeel en materieel
  • Digitale werkbonnen
  • Service & onderhoudscontracten
  • Overzichtelijke projectadministratie
  • Gemakkelijk offreren, calculeren en factureren.

Daarnaast integreert Robaws naadloos met toonaangevende financiële pakketten en werkt het samen met partners zoals Ketenstandaard, Scab, 2BA en White Vision.

Maarten Jansen, directeur bij BouwInfosys, benadrukt het succes van Robaws: “Ontwikkeld in België, is Robaws snel de marktleider geworden in projectmanagementsoftware met meer dan 700 tevreden klanten. Dat gepaard met de diepgaande markt- en bedrijfskundige expertise van BouwInfosys, verzekert ons van een sterke marktpositie.’’

Je vindt BouwInfosys / Probouws in hal 8, stand E058 | Nu kennismaken

Gerelateerde artikelen