POUNDTHEGROUND

Blackbird Monoblock warmtepomp

Blackbird Monoblock warmtepomp

Deel

Gekopieerd

Weheat introduceert de Blackbird, een innovatieve warmtepomp die de industrienormen herdefinieert. Uitgerust met een energielabel van A+++, is het een toonbeeld van efficiëntie en duurzaamheid. De Blackbird maakt gebruik van R290 (propaan) als koudemiddel en heeft een vermogen van 8 kW.

De warmtepomp is ontwikkeld met een focus op duurzaamheid; elk component is volledig recyclebaar, met een nadruk op het gebruik van 100% recyclebaar Expanded Polypropyleen (EPP). Dit draagt bij aan een circulaire economie en vermindert afval. De Blackbird biedt niet alleen efficiënte verwarming maar is ook ontworpen voor gebruiksgemak. Een eenvoudige software-update maakt het mogelijk om te schakelen tussen een hybride en een volledig elektrisch systeem, waardoor het een toekomstbestendige keuze is.

De technische specificaties zijn indrukwekkend: een SCOP van 4.7 en een COP (A7/W27) van 5.9, wat wijst op hoge efficiëntie. Het thermisch vermogen is ook 8 kW bij een buitentemperatuur van -10°C en een watertemperatuur van 35°C. De geluidsdruk is beperkt tot 49 dB(A), en de maximale uitgangstemperatuur is 70°C. De Blackbird is uitgerust met 4G-connectiviteit en AI-besturing, wat zorgt voor een intelligente en naadloze gebruikerservaring.

De prijs-kwaliteitverhouding is onverslaanbaar, mede dankzij Weheat’s in-house ontwikkeling en productie. Het bedrijf biedt uitgebreide garantievoorwaarden en uitzonderlijke technische ondersteuning. De after-sales service is ook ongeëvenaard, met AI-gestuurde software en een toegewijd team om optimale prestaties te garanderen. De Blackbird wordt aangesloten op 1x 230V (16A).

Kortom, de Blackbird van Weheat is een hoogwaardige, duurzame en gebruiksvriendelijke warmtepomp die uitblinkt in efficiëntie, design en functionaliteit. Het is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en toekomstbestendige verwarmingsoplossing.

Je vindt WEHEAT in hal 12, stand F060 | Nu kennismaken

Gerelateerde artikelen