POUNDTHEGROUND

Hiflex toont bijzondere frequentieregelaar voor de HVAC markt

Hiflex toont bijzondere frequentieregelaar voor de HVAC markt

Deel

Gekopieerd

Informatievoorziening naar de markt is zeer belangrijk zeker als je iets bijzonders in je leveringspakket hebt. De VSK-e beurs is een uitgelezen mogelijkheid om deze bijzonderheid in levende lijve te tonen. Dit is een rede waarom Hiflex Automatiseringstechniek B.V. deelneemt aan de VSK-e.

Tegenwoordig zie je innovaties razend snel op het internet. Documentatie en video’s laten je alles over het product zien. Toch geeft het zien met eigen ogen een veel betere indruk. Hiflex wilt deze mogelijkheid bieden door op de VSK-e een live opstelling te tonen van de NFO Sinus frequentieregelaar aangesloten op een luchtbehandelingskast.

“Tijdens de VSK-e gaat Hiflex een luchtbehandelingskast aandrijven door een ‘gewone’ PWM frequentieregelaar én door de NFO Sinus frequentieregelaar. Met een oscilloscoop gaat Hiflex het verschil aantonen tussen de twee verschillende frequentieregelaars. Zo kunnen bezoekers live de effecten zien van een aandrijving met een PWM signaal en een aandrijving met een zuivere sinuscurve. Een PWM regelaar veroorzaakt allerlei problemen zoals EMC vervuiling, een regelaar met een zuivere sinus doet dat niet” aldus Jeffrey Jaakke, aandrijfspecialist van Hiflex.

Je vindt Hiflex in hal 7, stand E045 | Nu kennismaken

Gerelateerde artikelen