POUNDTHEGROUND

Innovatieve Fabrikant en Toeleverancier van Het Scholen°Concept op VSK 2024

Deel

Gekopieerd

Klimaatgroep Holland staat in de startblokken om haar innovatieve klimaatoplossingen te presenteren. Als specialist op het gebied van gezonde en comfortabele binnenklimaten, richt KGH zich op maatwerkoplossingen. Het bedrijf heeft een uniek concept ontwikkeld, genaamd het Scholen°Concept, dat het binnenklimaat in onderwijsinstellingen naar een hoger niveau tilt.

Waarom neemt KGH deel aan VSK 2024? Het antwoord is duidelijk: ze willen de installatiebranche nog bekender maken met hun innovatieve scholenconcept.

“Het Scholen°Concept is een innovatieve klimaatbeheersingsoplossing die in samenwerking met het onderwijs is ontwikkeld. In ieder lokaal zorgt het Scholen°Concept voor goede ventilatie en een juiste temperatuur met een eigen alles-in-één-unit. Deze unit ventileert, verwarmt, koelt en regelt verlichting en zonwering. Onze Klimaatoplossingen worden zonder problemen geleverd, wij bieden als enige op de markt 10 jaar garantie. ‘Geen gezeik garantie’ noemen we dat”, Harry Vaatstra, eigenaar KGH.

Waarom men kiest voor het Scholen°Concept van KGH?
  • Voldoet aan Frisse Scholen klasse A & B;
  • Hoge luchtkwaliteit door energiezuinig fijnstoffilter;
  • Het stilste systeem op de markt;
  • Zeer energiezuinig, gemiddeld ruim 40% besparing op energiekosten;
  • 10 jaar product- en prestatiegarantie;
  • Eenvoudige montage door modulaire bouw en stekerverbindingen.

Op VSK 2024 wil KGH haar vernieuwde Scholen°Concept presenteren. Er zijn de afgelopen jaren veel ontwikkelingen geweest, dit vraagt om introductie aan de branche. Dit is de kans voor professionals om de nieuwste ontwikkelingen te ontdekken!

Je vindt Klimaatgroep Holland in hal 10, op stand B033.

Gerelateerde artikelen