Interfilter Group en Deltrian Nederland presenteren het zakkenfilter van de toekomst

Deel

Gekopieerd

Door de jaren heen zijn Interfilter en Deltrian vooruitstrevend wat betreft het ontwikkelen, produceren en leveren van duurzame oplossingen op het gebied van luchtfiltratie.

Zakkenfilters zijn de meest gebruikte luchtfilters in luchtbehandelingsinstallaties. Deze dienen vervangen te worden op het moment dat ze verzadigd zijn en vormen een groot deel van de afvalberg bij installateurs en eindgebruikers.

Om deze afvalberg te reduceren heeft Interfilter samen met Deltrian een nieuw, duurzaam en Eurovent gecertificeerd zakkenfilter in haar assortiment opgenomen: het Lean Filter met Circulair frame . “Met dit zakkenfilter zetten wij weer een stap richting een circulaire economie.” aldus Nick van Sliedregt, Managing Director.

Met LFC-zakkenfilters belanden filterframes niet meer samen met het filtermedium op de afvalberg maar worden hergebruikt tijdens filteronderhoud. Het los te bestellen filtermedium is eenvoudig verwisselbaar en er wordt een garantie van 10 jaar verleend op de frames bij regulier gebruik. Monteurs hoeven dankzij dit concept minder volume en gewicht mee te nemen en te verplaatsen op projectlocaties. In onze instructievideo is te zien hoe het filterwisselconcept in zijn werk gaat en welke besparingen gerealiseerd worden met het filter.

Je vindt Interfilter Group en Deltrian in hal 10, stand D022 | Nu kennismaken

“Tijdens de VSK 2024 zullen wij het ‘LFC-zakkenfilter’ lanceren op een gezamenlijke stand. Dit biedt ons de kans om installateurs kennis te laten maken met deze innovatie. Bovendien biedt de VSK de kans om in contact te komen met andere professionals uit de branche.”

Je vindt Interfilter Group in hal 10, stand D022 | Nu kennismaken

Gerelateerde artikelen