POUNDTHEGROUND

Inventum Technologies presenteert warmtepompen zonder buitenunit

Deel

Gekopieerd

Voor Inventum Technologies uit Houten is het duidelijk: als innovatief bedrijf mag je absoluut niet ontbreken op de VSK! Zij zijn dit jaar aanwezig om hun nieuwste oplossingen op het gebied van boilers en warmtepompen zonder buitenunit te delen. Inventum Technologies is de enige warmtepompfabrikant in Nederland die zich volledig richt op warmtepompen zonder buitenunit, met als energiebron de ventilatielucht van de woning.

“Innovatie zit ons DNA en dat laten we natuurlijk ook zien tijdens de VSK”, aldus Michel Pothuizen, Sales Manager. “Iedereen die bij onze stand komt kan zijn ogen uit kijken. Naast onze bekendere innovaties zoals de Spaarpomp en de Modul-AIR hebben we ook maar liefst 3 nieuwe innovatieve producten om te laten zien!”

Eén van die nieuwe producten die Inventum Technologies presenteert op haar beursstand is de Compacto, dit jaar genomineerd voor de VSK Awards in de categorie ‘Gezond en Comfort’. “Het is een zéér compacte warmtepomp van slechts 1.20m hoog die een warmteverlies aan kan tot 7,5 kW. Daarnaast is het de enige warmtepomp zonder buitenunit die condenserend kan koelen bij geïsoleerde inblaaskanalen. Hij is speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse zolders en kan zowel bij nieuwbouw als bestaande bouw gebruikt worden”, aldus Michel Pothuizen.

Wat is er dan nog meer aan nieuwigheden te zien bij stand van Inventum Technologies in hal 11? “Meer dan genoeg!”, zegt Richard Vermeeren, New Business Manager. “Zoals onze nieuwe unieke boiler, de Tank-op-Tank, en onze nieuwe warmtepompboiler, de Ecoheat. Maar er is nog veel meer bijzonders te zien, want we hebben meerdere soorten warmtepompen zonder buitenunit, zoals de flexibele Modul-AIR en de hybride Spaarpomp. Allemaal net zo bijzonder en innovatief. Dat zit tenslotte in onze naam!”

Je vindt Inventum Technologies in hal 11, stand C100 | Nu kennismaken

Gerelateerde artikelen