POUNDTHEGROUND

Kwalitatief diamantgereedschap zorgt voor efficiënt werkproces

Deel

Gekopieerd

Diamantgereedschap is er in alle soorten en maten. Dus waarom zou men voor het gereedschap van Carat kiezen? Wat het eerste opvalt: je hebt hier te maken met een kwaliteitsproduct. Dat betekent dus dat je er op kunt vertrouwen en snel doorwerken. Dat is belangrijk voor een goed rendement. Ook qua levering en service springt Carat eruit. Je weet zeker dat je door kan.

Kwaliteit zorgt voor efficiency

“Carat biedt een heel breed assortiment gediamanteerde gereedschappen en machines”, vertelt Mark Peeters, commercieel directeur. “Diamantzagen, voegenfrezen, slijpkoppen, diamantboren, boormachines, boorstatieven, zaagmachines: alles van topkwaliteit. Dat moet ook wel, als je je werk fluitend wil kunnen doen. We doen er echt alles aan om te zorgen dat aannemers, zzp’ers, tegelzetters en andere vakmensen in de bouw- en renovatiesector hun werk zo efficiënt mogelijk kunnen doen.”

Perfecte service

Maar wat als men ineens specifiek gereedschap nodig heeft? Of er – na intensief gebruik – toch een keer iets aan de hand is met een machine? Mark: “We kennen de markt van binnenuit en weten hoe belangrijk het is om snel te schakelen. Een snelle levering en perfecte service aan onze klanten in binnen- als buitenland vinden we dan ook heel vanzelfsprekend.”

Je vindt Carat in hal 9, op stand E041.

Gerelateerde artikelen