POUNDTHEGROUND

MASCOT® WORKWEAR presenteert de werkkleding van de toekomst

MASCOT® WORKWEAR presenteert de werkkleding van de toekomst

Deel

Gekopieerd

Als een van de marktleiders op het gebied van werkkleding, begrijpt MASCOT wat medewerkers in de installatiebranche nodig hebben. Met een team van eindgebruiker-specialisten en een uitgebreid dealernetwerk, biedt MASCOT oplossingen voor elke professional in de organisatie.

MASCOT presenteert op de VSK hun nieuwe en innovatieve werkkledingcollectie MASCOT® CUSTOMIZED, met producten die nog lichter zijn, nog sterker zijn en nog meer stretch bevatten. De collectie bevat verschillende producten die gemaakt zijn van gerecyclede materialen. Door de vele kleuren en kleurcombinaties kan de kleding aangepast worden aan het bedrijfsprofiel of de persoonlijke stijl.

De collectie beschikt daarnaast over spijkerzakken met een flexibel kliksysteem, waarmee deze geplaatst kunnen worden daar waar de gebruiker dat wil. De spijkerzakken kunnen eenvoudig verplaatst worden van de ene werkbroek naar de andere werkbroek en er kunnen meerdere zakken toegevoegd worden.

De werkkleding is grondig getest voordat deze in gebruik genomen wordt, zowel in het laboratorium als door professionals. MASCOT biedt ook speciale pasvormen voor vrouwen, waardoor vrouwen in de installatiebranche ook comfort en functionaliteit kunnen ervaren.

Bekijk de testimonial video van een van onze testgebruikers.

Naast de werkkleding van de toekomst kunt op de MASCOT-stand op de VSK ook andere collecties ontdekken.

De VSK biedt de perfecte gelegenheid om vrijblijvend kennis te maken met MASCOT® WORKWEAR. Wees klaar voor de toekomst en stap binnen in de wereld van comfort, functionaliteit en duurzaamheid.

Je vindt MASCOT® in hal 11, stand B066 | Nu kennismaken

 

Gerelateerde artikelen