Niedax presenteert de “Klik-en-Klaar” oplossingen

Niedax presenteert de “Klik-en-Klaar” oplossingen

Deel

Gekopieerd

Als totaalleverancier van kabeldraagsystemen begrijpt Niedax als geen ander het belang van een sterke aanwezigheid op VSK 2024. Onderdeel van een internationaal familiebedrijf, met een uitgebreide geschiedenis op de Nederlandse markt op het gebied van kabeldraagsystemen, heeft Niedax zich bewezen als een betrouwbare partner in de installatiesector en industrie.

Met een compleet en breed assortiment, biedt Niedax oplossingen met oog op maximale flexibiliteit, montagesnelheid en duurzaamheid.

“VSK is dé beurs voor de W- én E-installaties, dit is één van de belangrijkste redenen waarom Niedax niet mag ontbreken op deze unieke vakbeurs. Niedax heeft door haar jarenlange ervaring en kennis een breed portfolio die perfect aansluit voor zowel de W- en E-installaties.” aldus Jan van den Goorbergh, commercieel directeur van Niedax Nederland.

“Bovendien komen altijd graag in contact met andere professionals en experts uit de branche, en geloven we in duurzame relaties en samenwerking in de gehele keten. Onze collega’s verwelkomen u graag op onze stand!”

Tijdens VSK zal Niedax haar gehele serie ‘Klik-en-Klaar’ tonen; de Niedax MTC serie. Deze klikbare draadgoten zijn naast de traditionele U-vorm ook verkrijgbaar in de G- en V-modellen. Waarmee de universele vormstuk en vele accessoires het geheel completeren voor zowel de utiliteit als industrie.

Je vindt Niedax in hal 7, stand D058 | Nu kennismaken

Gerelateerde artikelen