Priva Building Automation neemt deel aan VSK 2024

Priva-Building-Automation-neemt-deel-aan-VSK-2024

Deel

Gekopieerd

Als marktleider in Nederland op het gebied van gebouwautomatisering, is het voor Priva Building Automation belangrijk deel te nemen aan de VSK. Priva is al jaren een vast gezicht op deze belangrijke beurs en zal ook op de editie 2024 weer van de partij zijn.

De VSK trekt een breed publiek uit heel Nederland en biedt voor Priva een unieke gelegenheid om vele waardevolle relaties en nieuwe contacten te ontmoeten, kennis te delen en nieuwe ontwikkelingen in de markt te verkennen.

Door de energietransitie is het belang en de aanwezigheid van techniek in gebouwen nog nooit zo groot geweest. Ontwikkelingen volgen elkaar in een rap tempo op en voor gebouweigenaren wordt het steeds lastiger om door de bomen het bos te zien. Daarnaast gaat ook de wet- en regelgeving een belangrijke rol spelen als het gaat over gebouwautomatisering. “De VSK is een mooi event waar technici en andere stakeholders samenkomen om zich een beeld te vormen van wat er allemaal speelt en wat de impact is op hun business. Juist daarom is ook onze aanwezigheid zo enorm belangrijk. Wij zijn met onze oplossingen vaak een verbindende factor tussen de diverse disciplines in een gebouw”. Aldus Tom van Oers, Branche Office Manager Nederland.

Tijdens de VSK zal Priva onder andere haar Digital Services demonstreren. Daarnaast presenteren ze het voorspellende en optimaliserende platform ecoBuilding. Hiermee maak je gebouwen klaar voor de toekomst: energiezuinig, comfortabel en met optimale inzet van duurzame energie. Een digitale kopie van je gebouw vormt het fundament voor optimalisatie en verduurzaming. Gebruik hiervan kan leiden tot energiebesparingen van wel 40%. Daarnaast zal bGrid haar nieuwste innovaties op het gebied van smart building laten zien.

Je vindt PRIVA in hal 9, stand C038| Maak nu kennis

Gerelateerde artikelen