POUNDTHEGROUND

Super Stars, introduceert gereedschappen voor warmtepompen en airconditioning.

Super Stars, introduceert gereedschappen voor warmtepompen en airconditioning.

Deel

Gekopieerd

Ruim een jaar timmert Super Stars in Nederland aan de weg als nieuwe leverancier van koeltechnisch gereedschap. Dit nieuwe merk richt zich hiermee op de groeiende vraag vanuit de markt naar speciale gereedschappen voor het onderhouden en installeren van airconditioning en warmtepompen.

Tijdens VSK 2024 wil Super Stars zich met een eigen stand waarin de nieuwe en reeds bestaande producten worden gepresenteerd profileren als nieuw merk en contact leggen met HVAC professionals.

“Voor ons was het niet meer dan logisch om, na een jaar pionieren en innoveren waarin we een heel assortiment hebben ontwikkeld, deze te presenteren tijdens de VSK beurs” aldus Jelte van de Coolwijk, product manager van Super Stars.

“Het is voor ons de uitgelezen kans om met beslissers en eindgebruikers in contact te komen. We bieden de gelegenheid kennis te maken met onze producten welke zich onderscheiden door hun goede kwaliteit en gunstige prijsstelling. Tegelijkertijd staan we open voor feedback en ervaringen die we meenemen in onze nabije ontwikkelingen.”

Nu de energietransitie in volle gang is veranderd het installatiewerk in rap tempo. Dat betekent nieuwe werkmethoden en nieuwe gereedschappen. Super Stars speelt sinds eind 2022 in op deze veranderende markt door een lijn gereedschappen te introduceren die geschikt is voor het werken aan dergelijke installaties.

Je vindt Super Stars in hal 11, stand B090 | Maak nu kennis

Gerelateerde artikelen