POUNDTHEGROUND

Thermokon: de sensorfabrikant bij uitstek? Neem de proef op de som, zo argumenteren ze.

Thermokon

Deel

Gekopieerd

Ook voor Thermokon is de VSK een belangrijke vakbeurs voor de totale installatiebranche.In hun assortiment vind je de nieuwe systemen, technieken en producten op het gebied van Binnenklimaat en de Meet & Regeltechniek.
Zo biedt Thermokon ook sensoren met LoraWan on-board aan, een technologie die steeds meer toepassing vindt in de wereld van IoT en IT.

Thermokon draagt ook de verlichtingsindustrie een warm hart toe met hun thanosEVO bedienpanel voor o.a. Casambi.

…“Het enthousiaste team van Thermokon brengt de bezoeker van 6 t/m 9 februari 2024 tijdens de VSK op de hoogte van onze nieuwste technologieën”, aldus alg. directeur dhr. Offermans…

Daar moet je bij zijn. Thermokon heeft inderdaad veel nieuws te bieden.

Ze hebben gekozen voor HAL 9 | Stand B040 en laten ze een breed portfolio aan sensoren zien. Of het nu kanaal-, lekkage- of druksensoren betreft, je vindt ze allemaal mooi en overzichtelijk gemonteerd.

Tevens laten ze een breed assortiment aan ruimtebedieningen zien, bedraad of draadloos. Een look-and-feel omgeving, met tal van opties die projecten uniek zal maken.

…”Retrofit? Je kunt “bijna eindeloos” putten uit het Thermokon assortiment;

EnOcean sensoren, -ruimtebedieningen en -schakelaars maken deel uit van ons aanbod. Ook hier geldt: vraag voor een demo”, zo argumenteert dhr. Offermans…

  • Ze highlighten de SAB07, een LoraWan Valve-actor, die Thermokon in een showcase presenteert en ze op een dashboard kan visualiseren.
  • Of het nu project specifieke oplossingen, pre-configuratie, labelen en/of wiring moet zijn, ze bieden een uniek Individueel service aanbod. Zo ontzorgen ze hun klanten.
  • Speciale aandacht geven zij aan de synergie met CASAMBI. Hun thanosEVO is overigens ook voorbereid op tal van andere licht protocollen. Als je ze vraagt naar de mogelijkheden, weet Thermokon wel altijd een oplossing aan te dragen!

Je vindt Thermokon in hal 9, stand B040 | Nu kennismaken

Gerelateerde artikelen