POUNDTHEGROUND

Thermrad showt innovaties op VSK 2024

Deel

Gekopieerd

Als Thermrad ergens goed in is, dan is het wel in innoveren. Al meer dan 30 jaar is Thermrad toonaangevend op het gebied van warmteafgifte. Vanaf de start richt het merk zich al op traditionele en kwalitatief hoogstaande paneelradiatoren voor een betaalbare prijs. In de loop der jaren heeft Thermrad zowel installateurs als resellers geïnspireerd met hun innovaties op het gebied van warmteafgifte.

‘Beursdeelname is een belangrijk onderdeel bij innoveren. Hier horen wij vanuit de markt wat de behoefte voor de toekomst is.’ Aldus Marco de Boer, Category Manager bij Thermrad. ‘Wij streven ernaar om voorop te lopen in de nieuwste ontwikkelingen in warmteafgifte. Onze radiatoren zijn niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Met een breed scala aan modellen, maten en kleuren kunnen ze naadloos worden geïntegreerd in elke badkamer- en interieurstijl. Maar dat niet alleen, onze radiatoren sluiten ook perfect aan op verschillende warmtepompsystemen.’

Thermrad is van origine een merk met water gedragen producten, maar beweegt mee met de elektrificatie. Op de VSK-beurs presenteren zij de nieuwste innovaties die aansluiten op de energietransitie binnen warmteafgifte. Van een betaalbare (elektrische) basis radiator tot energiezuinige warmteafgifte-oplossingen. Het team van experts staat klaar om vragen te beantwoorden en advies te geven.

Thermrad is enthousiast om deel uit te maken van de VSK 2024, omdat het de mogelijkheid biedt om het merk verder bekendheid te geven en klanten te inspireren met oplossingen en de laatste trends binnen warmteafgifte.

Je vindt Thermrad in hal 12, op stand D040 | Nu kennismaken

Gerelateerde artikelen