TTM Benelux op VSK 2024: Innovatie en Klantgerichtheid Voorop

TTM Benelux op VSK 2024: Innovatie en Klantgerichtheid Voorop

Deel

Gekopieerd

Als VSK 2024 nadert, positioneert TTM Benelux zich als een vooruitstrevende speler in de HVAC-branche. Dit bedrijf, bekend om zijn innovatieve oplossingen, zet zich in om op de beurs haar nieuwste ontwikkelingen te tonen. “We zijn er niet alleen om onze producten te presenteren, maar ook om de filosofie achter onze innovaties te delen,” zegt Joost Monninkhof, mede-eigenaar en accountmanager van TTM Benelux.

TTM Benelux, met een rijke historie in het ontwerpen en leveren van hoogwaardige HVAC-producten, benadrukt de waarde van directe relaties met installateurs. Deze benadering stelt hen in staat om snel in te spelen op de behoeften van de markt. “De directe lijn met onze klanten is essentieel. Het gaat niet alleen om het leveren van producten, maar om het opbouwen van duurzame relaties,” legt Monninkhof uit.

Op VSK 2024 zal TTM Benelux een reeks producten tentoonstellen, waaronder de bekende Shuntopac en Shuntomatic-series, evenals de MAG110 M en MAG110 A filters. Deze producten symboliseren hun toewijding aan technische kwaliteit en klanttevredenheid.

“Onze deelname aan VSK is een kans om te laten zien hoe we anticiperen op de toekomstige behoeften van de markt. Innovatie staat bij ons hoog in het vaandel,” voegt Monninkhof toe. De beurs biedt een platform voor TTM Benelux om haar rol in de energietransitie te benadrukken, waarbij technische innovatie en duurzaamheid hand in hand gaan.

De benadering van TTM Benelux op VSK 2024 belooft meer te zijn dan een productshowcase. Het is een uitnodiging aan bezoekers om de toekomst van HVAC-technologie te ervaren en de kracht van sterke klantrelaties te ontdekken. Monninkhof concludeert: “Wij zijn er niet alleen om te verkopen, maar om samen te werken aan de successen van onze klanten.”

Je vindt TTM Benelux BV in hal 12, stand A040 | Maak nu kennis

Gerelateerde artikelen