Viega zet duurzaamheid centraal op VSK 2024

Viega is verheugd deel te nemen aan de VSK 2024, van 6 t/m 9 februari in de Jaarbeurs Utrecht (hal 11, stand C030). Marlies Berkhof, Marketing Manager bij Viega, benadrukt: “Duurzaamheid is cruciaal voor onze bedrijfsidentiteit.”

“We geloven dat de toekomst alleen duurzaam kan zijn met betrokkenheid en expertise uit onze sector,” zegt Berkhof. Als lid van de “50 Sustainability & Climate Leaders,” tonen we actieve bijdragen aan klimaatdoelstellingen.

Op de stand inspireert Viega met innovaties en visie. Tijdens VSK 2024 presenteren we een breed scala aan producten, systemen en oplossingen, ondersteund door decennia aan kennis in de installatiebranche.

Een hoogtepunt is het Temponox leidingsysteem, speciaal voor gesloten verwarmings- en koelinstallaties en leidingen tussen buiten- en binnenunit van een warmtepompsysteem. “Een staaltje technologische innovatie dat onze toewijding aan duurzame oplossingen belichaamt,” zegt Marlies Berkhof.

De Prevista Challenge keert terug, een spannende en educatieve activiteit waar bezoekers ons Prevista voorwandsysteem kunnen ervaren. Marlies Berkhof: “Interactieve kennismaking op zijn best.”

Viega deelt haar visie op duurzaamheid en innovatie op VSK 2024. Marlies Berkhof sluit af: “We kijken ernaar uit om bezoekers te inspireren en samen te werken aan een duurzamere toekomst.”

Je vindt Viega in hal 11, stand C030 | Nu kennismaken