POUNDTHEGROUND

Climatools ziet VSK 2024 als kans om te leren van experts en bezoekers

Deel

Gekopieerd
“De installatietechniek is constant in ontwikkeling en de energietransitie wordt daar een steeds belangrijker onderdeel van. Als aanbieders van administratiesoftware voor installatiebedrijven is Climatools altijd op zoek naar manieren om de werkzaamheden van monteurs nóg eenvoudiger, efficiënter én duurzamer te maken. Een deelname aan de VSK-beurs zorgt dan ook voor een hoop nieuwe informatie en inspiratie op het gebied van energietransitie, duurzaamheid en digitalisering.

Waar Climatools begon als experts in de koudetechniek, is hun software nu afgestemd op de volledige klimaattechniek. Met blik op de toekomst streeft Climatools naar een oplossing voor de volledige installatietechniek W en E. En de VSK is de perfecte plek om kennis en ervaring op te doen uit allerlei verschillende sectoren en expertises.

VSK 2024: Een bron van inspiratie

De VSK 2024 is voor Climatools een uitgelezen kans om te inspireren en geïnspireerd te raken. Zo leer je tijdens een bezoek niet alleen van innovatieve experts uit verschillende vakgebieden, maar ook van de bezoekers.

“Door het jaar heen zijn we allemaal druk bezig met het de dagelijkse werkzaamheden van de installatiebranche. VSK is een gouden kans om even een stapje terug te nemen en te kijken waar onze collega’s allemaal mee bezig zijn geweest en waar de toekomst van de branche ligt. Nergens anders in Nederland vind je zo’n bijeenkomst van professionals binnen hun vakgebied.”, zegt Damiaan van der Heijde, CEO bij Climatools”

Je vindt Climatools in hal 10, op stand E091.

Gerelateerde artikelen