POUNDTHEGROUND

De juiste vakmensen op de juiste plek

Deel

Gekopieerd
Natuurlijk draait tijdens VSK 2024 om de modernste techniek en meest innovatieve producten. Maar Aditech richt zich op misschien wel de belangrijkste factor in de installatiebranche: de mens.

Uitdagingen genoeg in bouw- en installatie: woningbouw, energietransitie en slimme klimaatinstallaties in de utiliteit, maar het moet wel allemaal geïnstalleerd worden. UNETO-VNI waarschuwde eerder al voor een tekort van vijftienduizend vakmensen in de komende vier jaar.

Technisch detacheringsbureau Aditech helpt alleen al dit jaar meer dan 1000 bedrijven met technisch personeel. Via een compleet pakket oplossingen voor tijdelijk en vast personeel; van zpp’ers en uitzendkrachten tot en met deta-vast en werving & selectie.

“Bij Aditech draait het om twee dingen: ‘gelukkig zijn in je werk’ en ‘de juiste vakmensen op de juiste plek krijgen’. En daar doen we al dertig jaar onze stinkende best voor”, aldus algemeen directeur Martijn Lussenburg. “Het resultaat voor installatiebedrijven: snel de juiste vakmensen, je team compleet en het werk af. Alle ruimte om te blijven groeien dus.”

Je vindt Aditech in hal 9, stand E039.

Gerelateerde artikelen