Duurzame energieconcepten met oog op de toekomst bij Masterwatt

Deel

Gekopieerd
De slogan van Masterwatt luidt; “Advies is ons belangrijkste product”. Dit is dan ook gelijk het credo voor VSK 2024. Ze laten zien dat het niet alleen gaat om producten, maar om het leveren van een totaal duurzaam energieconcept. Het relatief jonge bedrijf maakte de afgelopen jaren grote stappen, en is nog lang niet bereid daarmee te stoppen.

“Ons doel is een klimaat neutralere toekomst. Niet alleen in de woningbouw maar ook in de utiliteit. Voor woningbouw ontwikkelen wij dagelijks met onze klanten concepten die bijdragen aan een energiezuinigere woning maar er is nog zoveel meer te bereiken. Hoe krijgen wij bijvoorbeeld alle utiliteit van het gas af? Ook hier hebben wij oplossingen voor en dit laten we graag zien tijdens VSK”, aldus Bart Alblas, owner bij Masterwatt. “De nadruk ligt op het aanbieden van slimme en duurzame oplossingen die de energie-efficiëntie verbeteren en tegelijkertijd bijdragen aan een groenere toekomst.”

Wat kunnen bezoekers dan precies verwachten?

“We zullen ons assortiment van warmtepompen, elektrische verwarming en slimme en duurzame regeltechnologieën in de schijnwerpers zetten. Maar nog belangrijker is het leveren van totaalconcepten. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie, transformatie, recreatie of zelfs utiliteit, wij hebben een passend concept en gaan graag met onze klanten aan tafel om mee te denken over de beste oplossing” zegt Elmer Gouw, owner bij Masterwatt.

De beurs zal niet alleen een vitrine zijn voor producten, maar ook voor kennisdeling. Meerdere seminars zullen bezoekers de gelegenheid bieden om meer te weten te komen over deze concepten.

Je vindt Masterwatt in hal 11, op stand D100.

Gerelateerde artikelen