Eén type kabelschoen voor alle soorten kabel

Deel

Gekopieerd
Bij Intercable Tools BV en Miasin BV merken ze als geen ander dat de energietransitie in volle gang is.

Het assortiment met Intercable aansluitmateriaal, GGK kabelkanalen, HPX technische tapes en Weicon stripgereedschap helpt om kabels te bewerken, aan te sluiten, weg te werken en te beschermen. Het wordt gebruikt van netbeheerder tot installateur.

Vooral aansluitmateriaal en gereedschap voor laadpaalvoorzieningen, windmolens, solarparken, energieverdelers en besturingspanelen worden volop ingezet om de energietransitie te realiseren.

Elektrotechniek, verwarming en koeling komen steeds meer bij elkaar. Tijdens VSK 2024 wordt dit volgens directeur Reinier Kok, steeds meer duidelijk.

Een groter energienetwerk, betere besturingstechniek en monitoring zijn nodig om de groei op te vangen. Ook krimpt het aantal technische mensen, dus zoeken Intercable en Miasin ook naar arbeidstijdbesparende technieken en gereedschappen.

De vroegere beurs Elektrotechniek werd door de markt nog immer gemist als platform voor kennisdeling tussen fabrikanten, importeurs en de installateurs. Met elektrotechniek als toevoeging aan VSK wordt deze mogelijkheid weer volop ingezet.

Met branchevereniging Fedet wordt door fabrikanten en importeurs samen een breed aanbod aan oplossingen en noviteiten aan de bezoekers voorgelegd in het Fedet paviljoen.
“We hopen weer vele vakmensen kennis te laten maken met de innovaties uit de branche. Innovaties die je moet zien en zelf in de hand moet kunnen nemen om de kwaliteit en toepassing voelen!”, aldus Reinier Kok. “Samen kunnen we de energietransitie waarmaken!”

Je vindt Intercable Tools BV en Miasin BV in hal 7, stand E071.

Gerelateerde artikelen