Etepro toont innovatief ladderbaansysteem “The Force” tijdens VSK 2024

Deel

Gekopieerd
Etepro neemt voor het eerst deel aan VSK. De beslissing was snel gemaakt, omdat er in de nieuwe opzet een groot gedeelte is ingericht voor de elektrotechniek.

Als echte elektrotechnieker ziet ook Etepro steeds meer de versmelting tussen E en W. Als specialist in zowel Trayco Kabeldraagsystemen als in DTM Railkokersystemen, biedt Etepro uit voorraad kabelgoten, ladderbanen, busbarsystemen en bijbehorende accessoires aan. Hierin ontzorgt Trayco niet alleen de elektrotechnisch installateur, maar ook de totaalinstallateur. Daar worden deze materialen ingezet om de werktuigbouwkundige installatie te voeden. Bijvoorbeeld voor de energiedistributie door middel van busbar in onder meer warmtepompen, koelmachines en pompinstallaties. In PV-installaties wordt deze ook ingezet als ontsluiting van zonnepaneleninstallaties.

Etepro laat tijdens VSK 2024 graag nieuwe ontwikkelingen zien aan bestaande en potentiële klanten. Persoonlijk contact leggen met de bestaande, maar zeker ook met nieuwe professionals in deze markt, vindt Etepro heel belangrijk.

In een persoonlijke gesprekken met klanten komen vaak details boven water die onmisbaar zijn om projecten goed voor te bereiden en uiteindelijk te realiseren.

Tijdens de beurs zal het innovatieve industriële ladderbaansysteem “The Force” worden getoond. Hiermee is Trayco de concurrentie een stap voor.

Je vindt Etepro in hal 8, stand C062.

Gerelateerde artikelen