Fieldpiece verheugt zich op VSK 2024

Deel

Gekopieerd
De perfecte mogelijkheid om zowel de Fieldpiece producten als de mensen binnen de organisatie beter te leren kennen! Als pionier voor de HVACR industrie kan Fieldpiece niet wachten om hun uitgebreide portfolio aan producten te presenteren; producten die het leven van de technicus gemakkelijker, sneller én beter maken.

“Ons voornaamste doel is om écht een bijdrage te leveren aan het dagelijks leven van de technicus,” vertelt Bas Kamermans, General Manager EMEA. Fieldpiece staat bekend om de toewijding aan en focus op de HVACR industrie en gaat met de technicus het veld in, om er zeker van te zijn dat we op de hoogte blijven van de laatste benodigdheden, updates en wensen in het veld.

Het portfolio van Fieldpiece is speciaal voor de HVACR technicus gemaakt. Producten zoals de MR45 Recovery Machine, de VPX7 Vacuüm Pomp en het Job Link® Systeem zijn een goed voorbeeld van de baanbrekende innovaties binnen de industrie. Deze producten zullen ook zeker aan bod komen tijdens de beurs.

De technicus staat bij Fieldpiece altijd op één en dat zien we ook tijdens VSK 2024. Fieldpiece staat niet alleen klaar om met de technicus over de producten te spreken, maar alle technici zijn van harte welkom om de Fieldpiece producten zelf te gebruiken op de beurs. Zo kan iedereen ervaren hoe het is om met de Fieldpiece producten te werken.

“We zien ernaar uit om technici de nieuwste innovaties te laten zien die hun leven gemakkelijker, beter en sneller maken,” voegt Bas tot slot toe.

Je vindt Fieldpiece in hal 9, op stand D022.

Gerelateerde artikelen