TROX presenteert de nieuwe digitale wereld van morgen

Deel

Gekopieerd

Als vooraanstaand leverancier van luchtbehandelingsoplossingen begrijpt TROX als geen ander het belang van een sterke aanwezigheid op VSK 2024. Met een uitgebreide geschiedenis van innovatie en expertise op het gebied van luchttechnologieën, heeft zij zich gevestigd als een betrouwbare partner in de industrie.

Door actief deel te nemen aan vakbeurzen heeft het bedrijf de mogelijkheid om zijn reputatie te versterken, contacten te leggen, kennis te delen en nieuwe zakelijke kansen te verkennen.

“Een van de belangrijkste redenen waarom TROX deelneemt aan vakbeurzen is de mogelijkheid om onze jarenlange kennis te delen en onze laatste innovaties te tonen. De aanwezigheid op de VSK biedt dan ook de gelegenheid om onze kwaliteit en vakmanschap te tonen, wat essentieel is in een competitieve markt.” aldus Thomas Muijsert, directeur van TROX Nederland B.V..

“Bovendien biedt VSK een unieke kans om in contact komen met andere professionals en experts uit de branche. Deze persoonlijke interactie blijkt ook na corona nog steeds onmisbaar en valt vaak moeilijk te bereiken via andere kanalen.”

Tijdens VSK zal TROX haar ‘Air-in-one-system’ lanceren; TROX oX. Hiermee worden de uiteenlopende eisen voor veiligheid en comfort in gebouwen voor het eerst gecombineerd in een uniform digitaal systeem. De nieuwe online configurator en TROX Ox componenten vormen hiervoor de basis. Hiermee zet TROX de stap richting de digitale wereld van morgen.

Gerelateerde artikelen