Wiha kijkt uit naar VSK 2024

Deel

Gekopieerd
Handgereedschapfabrikant Wiha zal het VSK-podium gebruiken om de uitgebreide verdere ontwikkeling van zijn productassortiment te laten zien. De productinnovaties van de traditionele fabrikant beloven professionals veelzijdige voordelen in het dagelijks gebruik op het gebied van ergonomie, functionaliteit, duurzaamheid en vooral veiligheid.

Wiha marketing manager Sven Wilde legt uit: “Naast een breed scala aan gereedschapssets, van compacte functionele tassen tot gereedschapskoffers en gereedschapskoffer trolleys, kunnen bezoekers ook een hele reeks nieuwe meetapparaten van Wiha verwachten.” Van spanningstesters tot stroommeettangen, de fabrikant biedt een selectie die dankzij het brede meetassortiment ook de groeimarkten van fotovoltaïek en e-mobiliteit bestrijkt.

“Ook producten zoals de PocketMax® Multitool schroevendraaiers of de nieuwe gereedschapsrugzaksets die in 2023 worden gelanceerd, zullen aan bod komen. Professionals in de elektrotechniek zullen op de Wiha-stand ook met eigen ogen kunnen zien hoe moeiteloos en snel de spanningsbestendige speedE® II e-schroevendraaier werkt,” vervolgt Wilde. Bezoekers kunnen worden uitgedaagd om “erop te klimmen & erop te staan” als het gaat om de “reus” in het assortiment van Wiha. De uitgebreide set in de vorm van de nieuw uitgeruste XXL 4 gereedschapskoffer zal worden gepresenteerd op zijn stabiele poten, met uitschuifbare trede en uitgebreide gereedschapsuitrusting.

“We kijken ernaar uit om te laten zien welke innovaties Wiha in petto heeft om de Nederlandse installatiebranche te ondersteunen in haar toekomstige uitdagingen en ontwikkeling.”

Je vindt Wiha in hal 7, stand F040.

Gerelateerde artikelen